Οι φακοί μας

Οι φακοί VYOO κατασκευάζονται από το προηγμένο υλικό Omafilcon A. Με περιεκτικότητα σε νερό 58% και διαπερατότητα οξυγόνου 36.7 Dk/t, σας χαρίζουν άνεση και αίσθηση υγείας από το πρωί έως το βράδυ. Είναι εξαιρετικά εύκολοι στην χρήση τους καθώς η ελαφριά γαλάζια απόχρωση τους βοηθά έτσι ώστε οι φακοί να γίνονται ευδιάκριτοι όσο βρίσκονται μέσα στο υγρό τους και να διευκολύνεσαι στον χειρισμό τους.

Ο μοναδικός ασφαιρικός σχεδιασμός των φακών εξασφαλίζει την όσο δυνατόν καλύτερη προσαρμογή των φακών στους οφθαλμούς σου. Οι φακοί παραμένουν σταθεροί στο μάτι αποτρέποντας οποιονδήποτε ερεθισμό. Συγχρόνως η ασφαιρική τους γεωμετρία βοηθά στο να βλέπεις ευκρινώς σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Διαθέτουν πολύ λεπτές, ειδικά σχεδιασμένες άκρες ούτως ώστε να μην αισθάνεσαι την παρουσία τους κάτα τη διάρκεια της χρήσης τους.

Υλικό:


Omafilcon A

Περιεκτικότητα σε νερό:


58%

Διαπερατότητα οξυγόνου:


36.7 Dk/t

Φίλτρο UV:


Ναι

Απόχρωση:


Ναι

Δείκτης μέσα-έξω:


Όχι

Για ύπνο:


Όχι

Διάμετρος (DIA):


14.2

Διοπτρία (Pwr):


από -10.0 έως +6.0

Καμπυλότητα (BC):


8.6

Πάχος Κέντρου φακού:


0.07 mm
Υψηλή διαπερατότητα οξυγόνου

Διαπνέον υλικό φακού (Omafilcon A) για μεγαλύτερη άνεση

 


 

Ενυδάτωση

Μοναδική τεχνολογία δέσμευσης της υγρασίας (MPC) που ενισχύει την βιοσυμβατότητα του φακού

Εξελιγμένος σχεδιασμός

Ασφαιρική καμπυλότητα με καινοτόμο σχεδιασμό στις άκρες που ενισχύει την εισχώρηση του οξυγόνου και την κυκλοφορία της υγρασίας, για βέλτιστη οφθαλμική υγεία και ασύγκριτη άνεση

UV Προστασία

Προστασία από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτινοβολίες UVA και UVB