Απορίες

Πως λειτουργεί η συνδρομή μου Vyoo;

Κάθε νέος πελάτης θα λαμβάνει δωρεάν(πληρώνοντας μόνο τα μεταφορικά) 20 ημερήσιους φακούς επαφής για να δοκιμάσει τους φακούς μας για 10 ημέρες. Η συνδρομή σας θα ξεκινήσει 10 ημέρες μετά τη αίτηση για την δωρεάν δοκιμή. Η συνδρομή σας μπορεί να αλλάξει ή να σταματήσει ανά πάσα στιγμή από την ενότητα ¨Η Συνδρομή μου¨.

Προσφέρουμε τρεις επιλογές συνδρομής της μηνιαίας προμήθειας φακών (60 φακοί): κάθε 4 εβδομάδες, είτε κάθε 6 ή 8 εβδομάδες. Το κόστος ανέρχεται στα 27 ευρώ για κάθε πακέτο 60 φακών συν το κόστος μεταφορικών. Η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήσατε για την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθεί για τις μελλοντικές χρεώσεις της συνδρομής σας. Μπορείτε να αλλάξετε τα στοιχεία της κάρτα σας από την επιλογή στην ενότητα ¨συνδρομή μου¨.

Πως μπορώ να αλλάξω την συνδρομή μου;

Μπορείτε να δείτε τις επιλογές της συνδρομής σας με σύνδεση στο λογαριασμό σας και επιλέγοντας την ενότητα ¨Η Συνδρομή μου¨. Μπορείτε να αλλάξετε τις πληροφορίες παράδοσής στην ενότητα "Το προφίλ μου". Για να αλλάξετε πότε θα αποσταλεί το επόμενο πακέτο της συνδρομή σας, τους βαθμούς στους φακούς που σας αποστέλλουμε, το πόσο συχνά σας αποστέλλουμε τους φακούς σας στέλνοντας ένα email στο [email protected].

Που μπορώ να βρω τους βαθμούς μου μυωπίας ή υπερμετρωπίας;

Στο κουτί των φακών σας θα πρέπει να δείτε το παρακάτω

Το σύμβολο συν "+" δηλώνει υπερμετρωπία

Το σύμβολο πλην – δηλώνει μυωπία

Τι κάνω αν οι βαθμοί μυωπίας μου αλλάξουν;

Κανένα πρόβλημα, μπορείτε να αλλάξετε τα στοιχεία των βαθμών σας στέλνοντας ένα email στο [email protected].

Μπορώ να ακυρώσω την συνδρομή μου;

Ναι, μπορείτε να ακυρώσετε την συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή κάνοντας σύνδεση στο λογαριασμό σας και επιλέγοντας "Τέλος Συνδρομής" στην ενότητα ¨Η Συνδρομή μου¨.

Προσφέρετε φακούς για αστιγματισμό ή πρεσβυωπία;

Δυστυχώς αυτή την στιγμή δεν προσφέρουμε φακούς για αστιγματισμό η πρεσβυωπία. Δουλεύουμε για να αναπτύξουμε την γκάμα των προϊόντων που προσφέρουμε και ελπίζουμε να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε όλες τις ανάγκες για τους διάφορους τύπους φακών επαφής στο άμεσο μέλλον.

Τι μπορώ να κάνω αν δεν φοράω φακούς επαφής κάθε μέρα;

Εύκολο, μπορείτε να αλλάξετε την συχνότητα αποστολής των φακών σας μέσα από την ενότητα ¨συνδρομή μου¨. Οι επιλογές που προσφέρουμε είναι οι παρακάτω:

Κάθε 4 εβδομάδες – για καθημερινή χρήση
Κάθε 6 εβδομάδες – για χρήση 2-3 φορές την εβδομάδα
Κάθε 8 εβδομάδες – για χρήση μέρα παρά μέρα

Ποια είναι η πολιτική επιστροφών;

Η Vyoo δέχεται επιστροφές όλων των μηνιαίων πακέτων έως και 30 ημέρες από την ημερομηνία αποστολής, αρκεί να μην έχει ανοιχτεί ή φθαρεί το κουτί των 30 ημερησίων φακών επαφής. Ως ιατρικό προϊόν δεν μπορούμε να το δεχτούμε πίσω εφόσον ανοιχτεί ή φθαρεί.

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε κάποιο πακέτο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσο των λογαριασμών μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή στο [email protected]

Πότε θα μου αποσταλεί το πρώτο μηνιαίο πακέτο συνδρομής;

Το πρώτο μηνιαίο πακέτο συνδρομής θα αποσταλεί 10 ημέρες μετά την αποστολή του δοκιμαστικού πακέτου συνδρομής. Η συνδρομή σας θα ανανεώνεται αυτόματα κάθε 26 ημέρες αν έχετε επιλέξει μηνιαία συνδρομή είτε κάθε 40 ημέρες ή κάθε 56 ήμερες αν έχετε επιλέξει να σας αποστέλλονται οι φακοί σας και 6 ή 8 εβδομάδες αντίστοιχα. Μπορείτε να αλλάξετε την συχνότητα αποστολής των φακών σας στέλνοντας ένα email στο [email protected].

Πως μπορώ να αλλάξω την ημερομηνία αποστολής των φακών μου;

Μπορείτε να αλλάξετε το πότε θα σας αποσταλεί το επόμενο πακέτο Vyoο στέλνοντας ένα email στο [email protected]. Σημείωση, οι επιλογές που σας παρέχουμε είναι ημερομηνίες αποστολής και όχι παράδοσης.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την συνταγή που έχω για τα γυαλιά μου για να παραγγείλω φακούς;

Όχι, η συνταγή για φακούς επαφής είναι διαφορετική από την συνταγή γυαλιών όρασης. Αυτό συμβαίνει γιατί τα γυαλιά κάθονται περίπου 12 χιλιοστά μπροστά από τα μάτια ενώ οι φακοί επαφής εφάπτονται στο μάτι. Αν δεν έχετε συνταγή για φακούς επαφής σας συνιστούμε να δείτε ένα οπτικό ή οφθαλμίατρο.

Που αποθηκεύονται τα στοιχεία της κάρτας μου;

Τα στοιχεία των καρτών όλων τον πελατών μας αποθηκεύονται αποκλειστικά από την συνεργαζόμενη εταιρία EveryPay. Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA, MasterCard, Diners & Discover. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή. Περισσότερα για την EveryPay μπορείτε να βρείτε εδώ https://www.everypay.gr/el/about/

Που φτιάχνονται οι φακοί επαφής Vyoo;

Οι φακοί επαφής Vyoo φτιάχνονται στην Μαλαισία σε εργοστάσιο που πληροί όλες ευρωπαϊκές προδιαγραφές (CE) ως προς την ασφάλεια και την προστασία της υγείας και του περιβάλλοντος αλλά και άλλων διεθνών προδιαγραφών όπως του FDA των Ηνωμένων Πολιτειών. Το εργοστάσιο που χρησιμοποιούμε αυτή τη στιγμή εξάγει φακούς σε 36 χώρες μεταξύ των οποίων είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία.

Από τι υλικό είναι κατασκευασμένοι οι φακοί επαφής Vyoo;

Οι ημερήσιοι φακοί επαφής VYOO είναι κατασκευασμένοι από Omalficon A (42%) και νερό (58%)

Είναι οι φακοί επαφής Vyoo εγκεκριμένοι από την Ευρωπαϊκή Ένωση;

Ναι, οι φακοί επαφής Vyoo έχουν την σήμανση CE που δείχνει ότι ένα προϊόν έχει ελεγχθεί από τον κατασκευαστή και θεωρείται ότι πληροί τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ως προς την ασφάλεια και την προστασία της υγείας και του περιβάλλοντος.

Πότε και πως θα αποσταλούν οι φακοί μου;

Θα σας αποστείλουμε τους φακούς σας εντός δύο εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας. Στην Αττική συνεργαζόμαστε με την mycouriernow και της FIS και για την υπόλοιπη Ελλάδα με την ACS courier.

Ποια είναι η Πολιτική Παράδωσης Προϊόντων;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας.

Τα έξοδα αποστολής και ο Τρόπος Αποστολής αναγράφονται ξεχωριστά στο Καλάθι Παραγγελιών.

Η ΜΠΛΟΥ ΒΙΖΙΟΝ ΙΚΕ διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το κόστος αποστολής χωρίς κάποια ενημέρωση.

Εντός Αττικής παραδίδουμε την παραγγελία σας σε 2-3 εργάσιμες ημέρες και στην υπόλοιπη Ελλάδα σε 3-5 εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελία σας (εκτός Σαββάτου, Κυριακής, αργιών και απεργιών).

Σε όλες τις περιπτώσεις:

Παραγγελία που δίνεται Παρασκευή μετά τις 15:00 παραλαμβάνεται και εκτελείται από την εταιρία μας τη Δευτέρα.
Παραλαβές προϊόντων δε γίνονται από τα γραφεία ή τις αποθήκες της εταιρίας μας.