Η ιστορία μας

Πλέον έχετε την δυνατότητα να εξερευνήσετε τον κόσμο χωρίς να σας περιορίζει η όραση σας! Γέμισε εικόνες, εμπειρίες και αναμνήσεις και δες τα όλα: καθαρά. Στην VYOO, πρεσβεύουμε πως η ζωή είναι μία και μοναδική γι’ αυτό και πρέπει να την ζούμε στο έπακρο και να μην χάνουμε την παραμικρή στιγμή της! Ονειρευτήκαμε λοιπόν τους φακούς επαφής που θα μας έδιναν την δυνατότητα να απολαύσουμε την ζωή και τις χαρές της χωρίς ανησυχίες.

Βάλαμε τον καταναλωτή σε προτεραιότητα, κατανοήσαμε τις ανάγκες του και διακρίναμε τις αδυναμίες των ήδη υπαρχόντων μοντέλων στην αγορά φακών επαφής. Κάπως έτσι γεννήθηκε η VYOO. Προσπεράσαμε τους μεσάζοντες και ενδιάμεσους πωλητές και καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα συνδρομητικό καινοτόμο μοντέλο αγοράς φακών επαφής, το οποίο μας επιτρέπει να διατηρούμε χαμηλές τιμές.

Παράλληλος στόχος μας ήταν να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε φακούς επαφής υψηλής ποιότητας με γνώμονα την βέλτιστη υγεία των ματιών αλλά και ευκολία στη χρήση. Με τους ημερήσιους φακούς VYOO, έχετε επιτέλους τον χρόνο να ζήσετε ανέμελοι αφήνοντας πίσω την έγνοια για την φροντίδα και την υγιεινή τους.