Διαφάνεια

Ξέρεις τι φακούς βάζεις στα μάτια σου;
Η πλειοψηφία των ανθρώπων όχι!
Εμείς θέλουμε να ξέρεις τα πάντα,
γι’ αυτό όλα είναι «διάφανα» στη σχέση μας, όπως και οι VYOO φακοί σου.

Οι VYOO είναι φακοί επαφής πιστοποιημένοι από την EE, κατασκευάζονται από Omalficon A (42%) και νερό (58%), είναι υψηλής ποιότητας και σου προσφέρουν αίσθηση άνεσης με την πρώτη εφαρμογή και για όλη την ημέρα. Η τεχνολογία δέσμευσης της υγρασίας (MPC), ο καινοτόμος ασφαιρικός σχεδιασμός και η UV προστασία που διαθέτουν, τους καθιστά ένα απόλυτα ασφαλές και λειτουργικό προϊόν για τα μάτια σου μόνο! 

Όφελος

Έχεις συνδέσει το καλό με το ακριβό;
Χαιρόμαστε που θα είμαστε η εξαίρεση στον κανόνα! Η αγορά των VYOO φακών σου είναι η πιο win-win συμφωνία που μπορείς να κάνεις με την πρώτη ματιά…κυριολεκτικά! 

Οι VYOO είναι φακοί υψηλής ποιότητας στη χαμηλότερη δυνατή τιμή, δεν υπάρχουν μεσάζοντες και ενδιάμεσοι στο συνδρομητικό μας μοντέλο, ούτε κρυφά κόστη, φτάνουν από το εργοστάσιο στην πόρτα σου ξεκάθαρα και απλά
Εσύ απλά…
Enjoy the view!

Ευκολία

Έληξαν οι φακοί σου και ξέχασες να παραγγείλεις ή δεν πρόλαβες να πας στον οπτικό σου;
Με τους VYOO αυτά ανήκουν στο παρελθόν! Οι φακοί σου έχουν μπει σε πρόγραμμα.

Πλέον δεν χρειάζεται να έχεις μια παραπάνω έγνοια, αφού θα έρχονται αυτοί στην πόρτα σου ανάλογα με το διάστημα που έχεις επιλέξει (κάθε 4,6 ή 8 εβδομάδες). 
Ένα μικρό βήμα στην παραγγελία σου, ένα μεγάλο βήμα για την υγεία των ματιών σου! 

Τι είναι οι Vyoo;

Είναι οι νέοι, ημερήσιοι φακοί επαφής που έρχονται στην πόρτα σου για να αλλάξουν τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα. Έτσι, κερδίζεις κάθε μέρα ευκολία, με χαμηλότερο κόστος, χωρίς μεσάζοντες και χωρίς ψιλά γράμματα.

Δες περισσότερα

Υψηλή Διαπερατότητα Οξυγόνου

Διαπνέον υλικό φακού (Omafilcon A) για μεγαλύτερη άνεση 

Ενυδάτωση

Μοναδική τεχνολογία δέσμευσης της υγρασίας (MPC) που ενισχύει την βιοσυμβατότητα του φακού

Εξελιγμένος σχεδιασμός

Ασφαιρική καμπυλότητα με καινοτόμο σχεδιασμό στις άκρες που ενισχύει την εισχώρηση του οξυγόνου και την κυκλοφορία της υγρασίας, για βέλτιστη οφθαλμική υγεία και ασύγκριτη άνεση 

UV Προστασία

Προστασία από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτινοβολίες UVA και UVB

Θέλω να τους δοκιμάσω
Δωρεάν δοκιμή

Απλά κάνεις μια νέα συνδρομή κι εμείς σου στέλνουμε 10 ζευγάρια ημερήσιους φακούς επαφής Vyoo. Το μόνο που θα χρεωθείς είναι τα έξοδα αποστολής.

Αποστολή στο σπίτι

Αφού τους δοκιμάσεις, σου στέλνουμε 30 ζευγάρια στην τιμή των 27€. Απλά επιλέγεις αν θέλεις να έρχονται στο σπίτι σου κάθε 4, 6 ή 8 εβδομάδες.

Έχεις τον πλήρη έλεγχο

Μπορείς να αλλάξεις ή να παγώσεις και να ξανα-ξεκινήσειςτη συνδρομή σου, όποτε εσύ το θέλεις. Δεν σε δεσμεύει τίποτε άλλο.

Δες περισσότερα

Πώς κερδίζεις περισσότερο;

Είναι πολύ απλό: οι φακοί φεύγουν από εμας κι έρχονται απευθείας σε σένα. Χωρίς μεσάζοντες, χωρίς κρυφά κόστη. Έτσι, μπορούμε κάθε φορά να σου στέλνουμε φακούς εξαιρετικής ποιότητας, στη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Θέλω να τους δοκιμάσω

Είναι χαρά μας να βοηθάμε! Με κάθε αγορά Vyoo μέσα από τη συνδρομή σου, μας βοηθάς να δώσουμε ένα μέρος των εσόδων μας στην Libert Guide Dogs, τη ΜΚΟ που εκπαιδεύει σκύλους-οδηγούς. 

Δες περισσότερα